HEI ALLE BARN😀
Årets Barnekarusell kommer nå med siste nytt.
Har du gledet deg til årets sykkelsesong og samtidig ventet masse på Barnekarusellen 2018?? - Fortvil ikke!! Vi er nå straks klare med årets datoer for Barnekarusellen og det gleder oss å røpe at det også i år blir MASSE KULE PREMIER og selvfølgelig MASSE IS.😀.
Vi kjører i år HELE KARUSELLEN på høsten, og håper dette vil være populært for både de store og de små.😀.. 

2017:

Harstad Cykleklubb har igjen gleden av å invitere til alle barn (0- 12 år) i regionen til sykkelritt i Blåbærhaugen Sykkelpark. Vi arrangerte «HCK Barnekarusell» for første gang i 2015 - og har ingen planer om å slutte med det!  Det er helt gratis å delta!

Følg med på Facebook for oppdaterte innlegg fra HCK Barnekarusell:

Hold deg gjerne også oppdatert på klubbens aktiviteter på facebook.com/groups/harstadck

 

Løyper HCK Barnekarusell:

Det vil også i år være tre ulike løyper tilpasset ulik alder og nivå.

- Den blå løypa er tilpasset de aller yngste med trehjulsykkel, sparkesykkel eller løpesykkel og er på ca 200m i flatt, grusterreng.

- Den rød løypa er fordi de midt i mellom, og er på ca 600m. Denne løypen har kun en kort bakke oppover og en kort bakke nedover. Løypen inneholder også de populære kamelpuklene øverst på den gamle tribunesletta. Løypa går mest på grus, men inneholder også litt terreng.

- Den gule løypa er for de eldste (ca 10-12 år). Løypa følger den rød løypa de første 400m før den bikker utfor en noe bratt, men kort nedoverbakke før det blir litt mer stigning oppover i sprintanlegget. De siste 200mer lik som rød løype mor mål

P.s. Er du i tvil hvilken løype du vil sykle, kan du selvsagt få prøve deg på flere løyper i samme ritt. Vi starter med blå løype for de yngste.

Hvor er Blåbærhaugen Sykkelpark?

Blåbærhaugen Sykkelpark ligger ved den gamle gressbanen i Blåbærhaugen (gamle hjemmearena til Harstad IL).