Ja, det blir treningssamling på Sandsøy også i 2018. Vi oppdaterer med ny info ved utgangen av april.

 

 

Treningssamling Sandsøya 26. - 28. mai 2017

 

Harstad Cykleklubb inviterer alle klubbens medlemmer til treningssamling på Sandsøy, som tradisjonen tro. 

GJØR KLAR TIL ÅRETS BEGIVENHET🚴

Treningssamling Sandsøya 2017🌞🌞🌞

Harstad Cykleklubb inviterer alle klubbens medlemmer til treningssamling på Sandsøy fredag 26. til 28. mai.

Overnatting

 • Vi leier Sandsøya skole og overnatting skjer på medbragte madrasser el reisesenger i gymsalen, og i klasserom. Her serveres også frokost, lunsj (hvis ikke lunsj ute), og kveldsmat. Middag spiser vi på Sanitetshuset, som ligger et par hundre meter fra skolen.
 • Det vil også i år, være et tilbud om overnatting på Sanitetshuset i egne hytter for kr 400,- pr rom, pr natt (kr 50 ekstra for sengetøy per pers og kr 50 for vask). Dette gjelder for inntil 3 personer. Blir det 4 på rommet betales kr 50 ekstra pr døgn.
 • Det er også mulighet for å slå opp telt, eller sette campingbil/ campingvogn utenfor skolen.

Turer

 • Det vil legges opp til 2-3 økter per dag, for hver av gruppene fra ca 6 – 16 år med sine trenere. Voksne/ foreldre er også hjertelig velkommen til å delta på trening!
 • Hvis været tillater det, vil det blir tur for de eldste rekruttene til Bjarkøya for sykling på lørdagen. Nytt av året er tilbud sykkelturer for voksne i terreng både for nybegynnere og viderekommende. Mulighet også for lange fjæraturer og liten topptur med panoramautsikt.
 • Sandsøya tilbyr gode muligheter for terrengsykling, både på topper med tekniske klatringer og flotte stipartier.

Reise

 • Oppmøte fredag 26. mai på Stornes kai i god tid før fergeavgang kl 15.30 slik at dere kan registrere dere hos reiseleder Ole Morten Tunes og betaling av egenandel. Bagasje lastes over på biler som kjører utover, og de som ønsker kan sykle (12 km lett sykling på asfalt) over Grytøya. De som ikke sykler må selv ordne med transport over Grytøya. Ferga ut til Sandsøy går kl 1705, så vi har god tid.
 • Retur søndag så er vi på Stornes ca kl 1620.

Egenandel, alder mm

 • Egenandel på tur med overnatting er kr 100,- for barn under 18 år, og 200,- for voksen. Fergene er gratis for personer og sykler.
 • De barna som reiser uten foreldre må være 13 år eller eldre, og være i stand til å ta vare på seg selv mht påkledning, søvn, stell etc. Hvis barn under 13 år reiser alene må de ha avtale med annen voksen om tilsyn/ansvar.
 • Detaljert program kommer uka før samlinga.
 • Evt spørsmål kan rettes til omtunes@online.no

PÅMELDING INNEN MANDAG 22. MAI TIL EPOST: hmunkvold@ymail.com.

Spesifiser navn, alder og hvilke dager dere vil delta, samt hvor dere vil overnatte. Påmelding er gyldig når innbetalt egenandel og evt ekstra overnatting etter ønske er betalt inn på klubbkontonr: 4730. 06.16298. Det vil også være mulighet til å betale på Stornes kai før avreise. Både kort og vipps fungerer fint. Ved vipps; bruk kode 20887 el bare skrive Harstad Cykleklubb

Dette er en fin tur for hele familien! Velkommen alle sammen!😀

Hilsen Trenerteamet i HCK.