Harstad Cykleklubb, i samarbeid med Arctic Race of Norway gir aktive syklister en unik mulighet til å kjenne litt på profflivet

City Challange 2015 - Resultatliste

ARCTIC RACE OF NORWAY CITY CHALLENGE:

Torsdag 13. august arrangerer Harstad Cykleklubb i samarbeid med Arctic Race of Norway et skikkelig belgisk kermisritt for aktive syklister i samme rundløype som proffene kjører i Harstad. Her kan du oppleve følelsen av å suse i gjennom en feststemt by, mens proffene er ute på sin runde i Grovfjord. Her kan du få løfte armene over hodet når du passerer mållinjen i legendariske skolegata etter 5 fartsfylte runder. Her tok Thor Hushovd tok sin siste seier på norsk jord i 2013.

Vi GARANTERER høy sportslig kvalitet og et entusiastisk publikum.

Arctic Race City Challenge kjøres over fem runder à 7,5 km i en tøff løype med bratte knekkere og lynraske utforkjøringer. Rittet dras i gang så snart proffene er ute av byen. Det blir fullt trykk med publikum, speaker, og helt avstengt og "proffsikret" trasè!

Thor beskriver løypa i denne videoen: http://www.ht.no/sport/arcticrace/article11261791.ece

Premieutdeling på samme podiet som Arctic Race, og de tre første plassene premieres med hhv kr 3000, kr 2000 og kr 1000, for både menn og kvinner. I tillegg til en Arctic Race-trøye til vinner - signert av Thor Hushovd. Flere premier trekkes også ut blant deltakerne.

Rittet er åpent for alle over 17 år med litt erfaring fra ritt og feltsykling. Av tidsbegrensede årsaker starter kvinnene i samme felt som mennene.

Etter det hele er over er det bare å kaste seg ut i Arctic-festen i Harstad, mens vi venter på at Edvald & co skal komme inn og toppe de blodferske Stravarekordene.

Påmelding til City Challenge finner du her

Sekretariat for uthenting av startnr.:

Onsdag 12.8.15: HCK Sykkelparkering på hurtigrutekaia mellom kl 15 og 16.30

Torsdag 13.8.15: Sekretariatet i Tordenskjoldsgate 2 (utenfor Sykkel og Motor) mellom kl 11 og 12.00

Løpende oppdatering om Challenge finner du på FB-siden

Kontingent Arctic Race of Norway City Challenge: 500,- + evt lisens.

Sykkelparkering i Harstad sentrum:

Når dere kommer i mål tilbyr rekruttene i Harstad Cykleklubb å passe på syklene deres på Hurtigrutekaia. Sykkelparkering koster kun kr 30,- og er åpen helt frem til kl 23.

 

- Vill fart - Vilt publikum - Vill fest - City Challenge 2015 -