Æresmedlemer Harstad Cykleklubb

 

Stian Kristoffer Evensen

stian evensen.jpg

Stian ER på mange måter Harstad Cykleklubb. Et levende leksikon og en kløpper på søknader og regelverk, en dyktig trener og ikke minst initiativtaker til Blåbærhaugen Sykkelpark. Stian har i en årrekke lagt ned en massiv dugnadsinnsats både lokalt i styret i HCK, men også i NCF region nord, og har vært med på en flott sykkelutvikling både lokalt og regionalt. Stian gir ikke opp drømmer, og når ting ser mørkt ut, så intensiverer han innsatsen! Han er godt kjent og godt likt langt utenfor HCK’s eget nedslagsfelt.

Jakob Eitrheim

Denne mannen har lagt ned et solid stykke arbeid i både det administrative og for aktiviteten blant særlig bredden i klubben. Han var sentral i utviklingen og oppfølgningen av Mandagsrunden!
Kunstner på tall og historie og har orden i sakene sine.
Han kan sine lover og lærer villig bort om Vegtrafikkloven og trafikkreglene. Og andre regler.
EDB-/ IT-/ WEB-ansvarlig over flere år. Holdt klubben orientert og sammen gjennom klubbens hjemmeside.
Oppsettet av treningsrittene samt oppfølgning av dette.
Tidtaker, kasserer, administrativ leder av Ritthelgen sammen med bla Jørn Thorvaldsen.
Sykkeltrimmen i Harstad, Sykle-til-jobben-aksjonen og i bedriftsidretten og bidrar på denne måten til at flere tar sykkelen i bruk både som fremkomstmiddel og som rekrasjon/ trening.
Jakob har vært styremedlem fra 2005 til 2011.
HCK takker deg for din langvarige og trofaste innsats over flere år i klubben.

 

Jørn Arild Thorvaldsen

Dagens leder forteller at denne mannen var hovedgrunnen til at han vervet seg i styrearbeid i HCK!
Det er litt typisk for denne mannen som i sin beskjedenhet ikke er den som stikker seg frem. I kulissene er det denne mannen som gjør mye av det arbeidet som andre kanskje får kreditt for.
Han er den perfekte løyntant å ha ved sin side og et sikkert førstevalg å ha med seg i krigen!
Med stålkontroll på alt fra trafikkoordinering, vakter, biler, kommisærer, Røde kors, klasser, starter, premiering. Jeg tørr påstå at han tok Ritthelgen til et høyere og mer solid nivå og la til rette for videre utvikling av Ritthelgen som også la grunnlaget for NNM i 2012
Han har en solid kompetanse i Excel, design og utforming av lister og har forenklet arbeidet videre for de kommende styrer gjennom sine arbeidsark.
Oppsett og videreutvikling av vinterspinning på Stamina.
Han stiller alltid opp og yter 110 % for klubben og sentral i arbeidet med alle våre store arrangement den siste tiden!
Setter til side egne ambisjoner om gull og ære for klubbens beste og for at andre skal få sykle konkurranser
En enorm ressurs i klubben som legger ned uttalige timer, år etter år og sist i sommer med Ritthelgen og Challenge. Og da dette ikke var nok tok han likså godt på seg ansvaret som Rittleder for Harstad Offroad Weekend 2013! En arrangement som ble gjennomført på en solid måte og som offisielt åpnet opp vårt anlegg i Blåbærhaugen Terrengsykkelpark!
Styremedlem og nestleder fra 2009-2011
HCK takker deg for din innsats og positivitet og konstruktive måte å jobbe på! Du er en inspirasjon for oss alle!

 

Knut-Eirik Dybdal

Denne mannen behøver neppe noen presentasjon i sykkelmiljøet i Nord-Norge/ Norge. Mr. Arctic Race med sitt engasjement og pågangsmot noen neppe har sett maken til.

Knut-Eirik Dybdal jobber til daglig som hoteldirektør i Scandic Hotel Harstad, men er nok mest kjent som daglig leder av Arctic Race of Norway. Sammen med sin gode venn og partner Ole Skardal sørget de to for at Sykkeleventyret for første gang kom til Nord-Norge i 2013. "Nord-Norge og 17. mai bil aldri bli det samme igjen", uttalte flere. Resten er allerede historie og i fremtiden ligger planer og drømmer.

Knut-Eirik ble i 2013 kåret til Årets nordlending.

Med sitt engasjement for øya si Andørja, var Knut-Eirik en av flere primus motorer for Tour de Andørja. Knut-Eirik, sammen med sin ivrige stab av frivillige på Andørja har gjort TdA til et av de viktigste sport- og kulturbegivenhetene i Tromsregionen.

Knut-Eirik Dybdal er en aktiv syklist/ mosjonist, og har lenge vært medlem av Harstad Cykleklubb. Han har deltatt i flere store løp, både i inn- og utland. Bla i mosjonsrittet av Paris-Roubiax i 2013.

Som arrangøransvarlig med ansvar- og ambisjoner er det med stor takknemlighet man har med seg folk som er positive og engsjerte. Slike er det mange i Harstad Cykleklubb. Knut-Eirk Dybdal med sin svært så travle plan har enda tilgode å svare negativt på spørsmål om han kan hjelpe til. Han stiller alltid opp, og vil aldri ha betalt for noe av det han gjør for klubben. For dette, sammen med sitt arbeid for sykkelsporten i Nord-Norge får han utmerkelsen Æresmedlem i Harstad Cykleklubb.

 

Årets Forbilde 2013:

Ronny Fyhn Hansen

Vinner av pris for årets forbilde 2013 er Ronny Fyhn Hansen

Vi kommer ikke utenom denne mannen i 2013. Han har i flere år vært aktiv i klubbens arbeid!
Han er styrets "9. medlem" og legger ned en fantastisk innsats for klubben på områder styret ikke strekker til i.
Med sin positivitet og stå-på-vilje sier han sjelden nei (noe Styret har bitt meg merke i).. og hver gang overrasker oss med sin briljanse! «You blowed my mind» har vi uttalt flere ganger det siste året!
Han legger til side egne ambisjoner om gull og ære for at deltagerne i våre konkurranser skal få en størst mulig opplevelse! Som fast speaker på arrangement legger han til et element som deltagere og ikke minst publikum setter stor pris på!
Uten denne mannen hadde aldri Challenge blitt den suksessen den ble! Med sin enorme erfaring med arbeid gjennom sosiale kanaler tar han i bruk en metode vi ikke tidligere har benyttet oss av.
Og det er nettopp gjennom de sosiale kanaler denne mannen har blitt kjent det siste året. Opptreden gjennom først facebook, så egen blogg, 200 000 lesere, radio, TV2, NRK, speaker under Morgendagens Helter, Konferansier under Antidoping-seminaret til NCF og Antidoping Norge, eget fantastisk innslag om racingholdningen til supermosjonistene under denne kvelden og en masse andre oppdrag har det vært et hektisk år for denne mannen som alle nå kanskje vet hvem er.
Han viser også til det daglige og gjennom sitt arbeid en holdning til idrett og sykkelsporten som klubben setter enormt stor pris på og som klubben kan stå bak han i!
Han er supermosjonistenes ansikt utad, vår egen Tufs i tights på Iskanten, morromann, speaker, toastmaster i kveld
FOR ETT ÅR DENNE MANNEN HAR HATT! Og med kronen på verket får du prisen for årets forbilde i HCK 2013.

Årets Forbilde 2014

Følg med på Årsmøtet 24.2.

Vi gratulerer alle vinnere!

Fra Jubileumsfesten Til Harstad Cykleklubb, januar 2014.  Fra venstre Jørn Thorvaldsen, Ronny F. Hansen, Stian Evensen og Jakob Eitrheim

Fra Jubileumsfesten Til Harstad Cykleklubb, januar 2014.

Fra venstre Jørn Thorvaldsen, Ronny F. Hansen, Stian Evensen og Jakob Eitrheim