Hålogalandsrittet - Midt i Blinken

 

Velkommen til Hålogalandsrittet – Midt i blinken

Lørdag 8. september 2018. Starten går klokken 12:00

Hålogalandsrittet går i naturskjønne omgivelser i Skånland. Du sykler fra fjære til fjell, gjennom kulturlandskap, på stier og grus-/ kjerreveier.

Harstad cykleklubb og Santor IL ønsker velkommen til Hålogalandsrittet 2018

Etter de to foregående utgavene, har vi videreutviklet rittet, både sportslig og rammen rundt. Vår ambisjon er å bygge opp et kvalitetsritt der det sportslige står i fokus, men også med en unik ramme rundt arrangementet. Vi har tatt hensyn til tilbakemeldinger om løypen og stiller i år med en oppdatert løype, både kort og lang, som vi tror blir enda bedre og gir utfordringer til alle.

Det er to sløyfer, alle sykler den første sløyfen. Lengste distanse sykler en ekstra sløyfe og denne sløyfen er spennende, spektakulær med singeltracks og tekniske utfordringer.

Hålogalandsrittet gir et tilbud til alle og det skal være en lav terskel for å delta. Spennvidden er fra barneritt, via ungdom, trim og til aktive klasser. Det er også et tilbud for de som vil ha en fin tur på elsykkel. Hålogalandsrittet passer perfekt for familier siden alle har et tilbud.

Garderobe og sykkelvask er lett tilgjengelig på Sandstrand skole.

 

Tidsplan

  • 0930 utdeling av startnummer og tidtakerbrikke i sekretariatet på Åsesletta
  • 1150 oppstilling og sikkerhetsbrief
  • 1200 fellesstart 30/45 km
  • 1215 start aldersbestemte klasser 6/12 km

For de aller minste (under 10 år) blir det arrangert ritt rett ved stadion

Løypeinfo: I sekretariatet

Premiering: De 3 beste i 45km kvinner og menn samt aldersbestemte klasser premieres. I tillegg blir det fine trekkpremier fra Leon Sport.

PÅMELDING