Våren 2016 drar Stamina Nord, Harstad Sparebank og Harstad Cykleklubb, i samarbeid med Expa, i gang en tur for nettopp DEG. Vi skal på en opplevelsesrik sykkeltur i Italia! Hensikten her er at alle som er glad i aktivitet kan delta. Dette er et lavterskeltilbud!

PS! Harstad Cykleklubb sin generalsponsor, Harstad Sparebank, trekker ut èn gratis tur for den som er både totalkunde og medlem i HCK. Trekning er blant de påmeldte på turen.

Litt om turen
På denne sykkelturen tar vi deg med litt utenfor allfarvei, og viser deg steder du kanskje aldri hadde funnet på egenhånd. En utrolig flott tur i et bølgende og grønt landskap, med flotte fjell i innlandet og lange fantastiske strender langs Adriaterhavskysten. Perfekt for sykling. Vi flyr til Roma og starter turen i Umbria
på Italias vestkyst, nærmere bestemt i byen Rieti – Italias hjerte. Underveis passerer vi små, mindre middelalderbyer som Greccio, Montefranco, Bevagna og Foligno. I et fantastisk vakkert landskap sykler vi helt ned til det Adriatiske hav, og alle de flotte strendene der. Til den som vil sykle mer/hardt blir det også bonusturer underveis.

Egen følgebil
Vi har alltid følgebil for teknisk assistanse og bagasjetransport, du sykler derfor uten bagasje på selve sykkelen.

Bosted
Hotellene vi bor på har bra standard, vi bor på alt fra kloster til fire-stjerners hotell - alle med spennende atmosfære og genuint vertskap.