MANDAGSRUNDEN 2018

  • 48 km
  • Mandager fra kl 18:00 fra 7.mai - 24. september. I juli er det ikke organiserte mandagsrunder.
  • Oppmøte Shell Bergseng
  • NYHET: Klubben spanderer kaffe og is ved Shell Bergseng etter runden til alle i HCK-drakt!

Info om datoer og ansvarlige kan lastes ned HER

Lavterskeltilbud: Mandagsrunden er klubbens lavterskeltilbud, og er et tilbud til ALLE i Harstad som ønsker å sykle! Enten du er medlem av klubben eller ikke, er du alltid hjertelig velkommen til å sykle med oss! Vi har alltid en ansvarlig for siste gruppe, som får deg trygt rundt den vakre fjorden våres. Vi sykler ALDRI fra noen på Mandagsrunden med mindre du selv vil det! Vi deler oss alltid inn i mindre grupper på maksimalt 15-20 ryttere pga trafikksikkerhet. Siste gruppe er for nybegynnere og her er tempoet alltid tilpasset deg som er usikker på om du klarer å følge med.

Gratis kaffe og is, med en sosial sykkelgjeng: Klubben spanderer kaffe og is på Shell Bergseng etter mandagsrunden til alle i HCK-drakt! Fokus på det sosiale, trening, teknikk og ha det artig på sykkel er det viktigste for oss!

På hjul i juli: I juli er det ikke organiserte mandagsrunder, men møt gjerne opp til vanlig tid - for det er som regel også andre som har lyst på en tur rundt Kvæfjord.

Velkommen skal du være!

 

NCFs sykkelvettregler og beredskapsplan

Med våren og alle syklister på veien kommer uttallige konflikter og nestenulykker, samt dessverre også ulykker mellom bil og syklister. Uansett hvem som har feil så går det alltid ut over syklisten. Temperaturen er høy i flere blogger og ”hat” meldinger går frem og tilbake. I disse bloggene kommer det tydelig frem at de fleste bilister ikke kjenner til syklistenes rettigheter, at vi faktisk har rett – og plikt – til å bruke kjørebanen da vi er definert som kjørende. Bilistene kjenner heller ikke til hvor farlig det er å passere for nærme en syklist ved forbikjøring. Vi ser også at mange syklister ikke tar tilstrekkelig hensyn til både hverandre og andre trafikanter. Hvis alle syklister følger NCF's sykkelvettregler blir det garantert triveligere og mer sikkert å sykle.

Les NCF's beredskapsplan her

Les NCF's sykkelvettsregler her