Fredag 29. juli kommer Tour of Norway for kids til Harstad, og blir en del av årets barnekarusell. 55 steder i Norge besøkes, og Harstad er altså en av disse.

   Alle barn 0-14 år møt opp i Blåbærhaugen Sykkelpark fredag 29. juli, med første start kl 18.   Møt opp i god tid for påmelding og utlevering av gratis t-skjorte.   Etter rittet blir det premieutdeling med premier til alle som deltar. Husk hjelm og sykkel.  Det vil også bli trekt ut en sykkel til en heldig vinner.  Dette arrangementet er gratis å være med på!  Påmelding gjøres på  www.tourkids.no . Etteranmelding kan også gjøre i Blåbærhaugen fra kl 16:30, men vi ser gjerne at så mange som mulig melder seg på arrangementet på forhånd. Takk!  Plakat med kort info finner du  her   Les mer om arrangementet på  http://tourkids.no/event/harstad/

 

Alle barn 0-14 år møt opp i Blåbærhaugen Sykkelpark fredag 29. juli, med første start kl 18. Møt opp i god tid for påmelding og utlevering av gratis t-skjorte. Etter rittet blir det premieutdeling med premier til alle som deltar. Husk hjelm og sykkel.

Det vil også bli trekt ut en sykkel til en heldig vinner.

Dette arrangementet er gratis å være med på!

Påmelding gjøres på www.tourkids.no. Etteranmelding kan også gjøre i Blåbærhaugen fra kl 16:30, men vi ser gjerne at så mange som mulig melder seg på arrangementet på forhånd. Takk!

Plakat med kort info finner du her

Les mer om arrangementet på http://tourkids.no/event/harstad/

Hvor er Blåbærhaugen Sykkelpark?

Blåbærhaugen Sykkelpark ligger ved den gamle gressbanen i Blåbærhaugen (gamle hjemmearena til Harstad IL).