Vintertrening

Hei alle syklister!

Da er høsten kommet og mange er allerede begynt å tenke på neste års sykkelsesong.

Harstad Cykleklubb har innetrening i gymsalen på Heggen hver onsdag fra kl 17:30 - 19:00. Her samles store og små for innendørs ballspill, moro og skikkelig sirkeltrening med styrke- og utholdenhetsmomenter. Dette er god trening for alle syklister da vi vektlegger styrke i mage-/ ryggregionen, samtidig som vi kjører høy intensitet.

I tillegg for de som er medlemmer på Stamina er det felles spinning intervall og langkjøring på avd Kanebogen på mandager og torsdager. Mandag kjører vi sone 3-intervall. Bestillingen er 60 min, og avhengig av hvilken instruktør fra HCK som har timen deles dette opp i fem, fire, tre eller en lang intervall. Pausene er kortere da dette er aerob trening. Vi starter kl 19 på mandager, og holder på i 1 time og 45 min.

Torsdag kjører vi sone 4-intervall og her går det hardt for seg i 3-5 min, men her er pausene lengre, ca 3-4 min. Vi starter også her kl 19. Vi holder på i 1 time.

For å trene på Stamina forutsetter abonnement på treningssenteret. Dette til særdeles fordelaktige priser for medlemmer av Harstad Cykleklubb.

Alle rekrutter av HCK <15 år gis mulighet til å prøve spinning, gratis på HCK-timene i Kanebogen. Ta kontakt med resepsjonen.


Vi håper så mange som mulig ønsker å stille på de fellestreningene i regi av HCK