VÅR-KICK OFF

Harstad Cykleklubb gjennomførte helgen 23.5.-25.5. VÅR-KICKOFF på Sandsøy. Klubben hadde for anledningen leid inn terrengsyklist-stiguru, norges kanskje aller beste stisyklist, Aslak Mørstad fra letth.no som instruktør hele helgen. Over 50 unge og voksne deltok og fikk se en demonstrasjon i skikkelig stikjøring få av oss hadde sett maken til.

Deltakerne startet treningssamlingen med å sykle over Grytøya, ca 10 km før siste ferge til Sandsøy. Her sjekket vi inn bagasje og pakket ut. Klubben hadde leid Sandsøy skole for anledningen og her var det stor plass for store og små til å boltre seg, både inne og ute. Første økt ble så gjennomført fredag kveld.

Lørdag stod to økter a to timer på programmet. Gruppen delte seg i Team SKY jr og Møkkagjengen, men felles lunsj ble fortært på fotballbanen hvor grillmat stod på menyen. Senere på kvelden var det mekkekonkurranse og mekanisk kurs med Aslak Mørstad.

Klubbens trenerteam fikk seg også en økt med Aslak på lørdagen, hvor Aslak viste nye øvelser og tekninkker vi senere kan lære bort til rekruttene. Rekruttene hadde i denne perioden fri, men de aller fleste syklet rolig tur og lekte seg på de mange herlige stier på Sandsøy.

Søndag rakk begge grupper to økter før avreise kl 15 fra Sandsøy og sykling over Grytøya og til ferjeleie, før siste ferje til Harstad.

Fantastisk vær, inspirirende instruktør, godt humør og fokus på det sosiale gjorde helgen til en fullkommen suksess vi alle var enige om at vi måtte gjennta neste år!

flyerAslak.jpg