TIRSDAGSRITT - DELTA OG VINN FINE PREMIER FRA LEON SPORT

Her er oversikten over ritt og datoer

Vi starter opp tirsdag 2. mai rundt Kvæfjord, mot klokka. Vi legger som vanlig opp til fire grupper slik at alle skal finne noen på ca samme nivå å sykle sammen med og ønsker man en ekstra utfordring kan man prøve seg i raskere gruppe. Gruppene har forskjellig starttidspunkt slik at man kommer ca samtidig til mål.

Gruppe 1 er en forlengelse av mandagsrunden der man sykler sammen hele veien til Kasfjord. Fra der er det fri fart til mål. Estimert tid på denne gruppen er 1:45 - 2 t.
Start: 17:40

Gruppe 2 kjører sammen til parkeringsplassen på Kvæfjordeie. Fra der er det fri fart og førte mann/ kvinne til mål. 
Estimert tid er 1:30 - 1:45 t.
Start 17:50

Gruppe 3 er det full fart fra start. 
Estimert tid er 1:20 - 1:30 t.
Start 18:00

Gruppe 4 er det full fart fra start. 
Estimert tid er rundt 1:15t.
Start 18:05

  • Husk å møte opp minimum 15 min før start på de aktuell gruppe.
  • Rekrutter under 14 år skal ha følge av en ansvarlig voksen.

Vi har elektronisk tidtaking rittene. Det betyr at du som har, kan bruke din egen emit-brikke. Du vil også lette etterarbeidet med å melde deg på før start. Det er selvfølgelig også mulig å melde seg på ved start, men det er fint om du gjør det på nett. Dersom du planlegger å sykle er det bare å melde seg på. Det er lettere for oss å endre pulje eller sette DNS på en som er påmeldt enn å skrive inn nye deltakere etterpå. Sees vi for fredelig kappestrid på tirsdag? 

 

Vi anbefaler dere å følge med på facebookgruppen vår for å være oppdatert! Leon sport cup er en videreføring av tidligere treningsritt og styret håper at endringene vil føre til at flere ønsker å delta!