Øivind Sletten med sterk 3. plass i Hamburg Maraton

Published originally by Stian Kristoffer Evensen at 14/05/2014 in the old version of our website.

Norges beste håndsyklist får tilbud om støtte videre fra landslaget.

Norges desidert beste håndsyklist, Øivind Sletten fra Harstad Cykleklubb er tilbake i bedre form enn på lenge etter en lang og god treningsvinter på rulla hjemme i Dalsletta.
Øyvind har startet rittsesongen tidlig i år og har allerede rukket og deltatt i Treviso i Nord-Italia i starten av mars, og i Hamburg den 26. april. Hamburg Maraton er Tysklands nest største håndsykkelmaraton og mange av verdens beste håndsyklister deltar her. Øivind syklet inn til en sterk 3. plass i sin klasse og ble med det beste nordmann.
Slike resultater såpass tidlig går ikke en landslalgssjef forbi, og Øivind er satt opp på nytt ritt i Sveits senere i våres, i regi av Norges Cykleforbund. Her vil Forbundet sende med en egen servicemann.
Øivind trener mye hjemme på rulla og ligger på rundt 15 treningstimer i uken. Treningen består av mye kvalitetstrening, og han forteller han stort sett bruker langkjøringer som mer ren restitusjonstrening.
Vi ønsker Øivind Sletten lykke til videre med sesongen, og Harstad Cykleklubb er meget stolte av å ha en syklist i norgestoppen innenfor parasykling. For mer info om håndsykling og parasykling se NCF sine sider om Parasykling