KLUBBTØY BESTILLING 28.4

HCK-BEKLEDNING 2020

Sykkelsesongen 2020 står for døren og ZU4R har gjenåpnet nettbutikken for bestilling av sykkeltøy! Det betyr at du som bestiller nå kan gjøre et godt kjøp da de har låst euro til kr 10, - og ikke har vanlig kurs. I tillegg er du med og støtter vår fantastiske lokale produsent av sykkeltøy, ZU4R, noe som er ekstra viktig i disse korona-tider. Være med å holde hjulene igang, bokstavelig og billedlig talt :)

Nettbutikken er åpnet i dag og holder åpen i en uke frem til fredag 24. april kl 23:59. Dette for at vi alle skal få og siste sjanse til å skaffe oss det vi trenger / Annon oss av HCK-klubbtøy dette sesongen!

I tillegg til å (helt subjektivt sett) gi det kuleste klubb-tøydesignet på en rekke plagg, kan ZU4R bl.a. leverer toppmodellen av sykkelshortser, Addict, som er uten HCK-logo, men er godkjent for bruk i klubbsammenheng. Ikon trøye dame og vindjakke dame finnes bare i rosa-variant. Øvrig klubbtøy leveres i hovedfargen, grønn.

For å bestille, klikk på lenken under for å komme inn i nettbutikken til ZU4R og velg HCK under fanen "TEAMWEAR". Hennes legger til ditt beste og betaler i kasser på vanlig måte.

Forutsatt gjeldende antall bestillinger innen neste fredag, setter klærne i produksjon over neste helg. Det blir sendt inn på cirka 6 uker. Klærne leverer samlet til Leon Sport, hvor de enkelte kan hende det har bestilt.

Så det er oppfordringer; løp og kjøp! - https://zu4r.com/

Kontakt oss på post@harstad-cykleklubb.no for mer info.