VÅR-KICK OFF-treningssamling på Sandsøy med Aslak Mørstad

Published originally by Stian Kristoffer Evensen at 13/05/2014 in the old version of our website.

Aslak(1).png

 

VÅR-KICK OFF-treningssamling på Sandsøy med Aslak Mørstad
Harstad Cykleklubb inviterer til treningssamling for store og små på Sandsøy 23.-25. mai.

Harstad Cykleklubb inviterer alle klubbens medlemmer, store og små til VÅR - KICK OFF - treningssamling på Sandsøy, helgen den 23. mai til 25. mai.
Vi har vært så heldige å få med oss selveste Aslak Mørstad fra Letth.no som instruktør. Aslak vil være med oss hele helgen, og vil kjøre kurs for store og små.
Det vil være en egenandel pålydende 100,- for rekrutter (<19 år) og 300,- for voksne. Dette inkluderer overnatting på Sandsøy skole, alt av mat og instruktør. Penger til fergebillett kommer i tillegg.
Påmelding gjøres per mail til kristina.hegrum@telenor.com innen onsdag 21. mai kl 24.00. Si gjerne i fra om du har mulighet til å ta med deg litt bagasje for de som ønsker å sykle ut, eller om du selv har behov for å få kjørt ut bagasje. Betaling skjer kontant på Stornes før avgang ferge.
GENERELL INFO HCK TERRENG KICK-OFF, SANDSØY 23-25 mai 2014.
(Se også vedlegg til høyre for program og pakkeliste)
Helgen 23. -25. mai blir det Kick-off samling for terreng på Sandsøy. Overnatting vil skje på Sandsøy skole som vi har vært så heldige og få låne.
Her er det en del madrasser, køyesenger og feltsenger. Vi har tilgang på kjøkken, toalett og dusj, samt stor gymsal. Vi har også inntil 20 sengeplasser på Bo- og Aktivitetssenteret fordelt på 6 rom. Vi møter på Stornes i god tid før fergeavgang kl 1530 slik at dere kan registrere dere og betale påmelding. Bagasje lastes over på biler som kjører utover og de ønsker sykler (11 km lett sykling). De som ikke sykler må selv ordne seg med transport over Grytøya. Ferga ut til Sandsøy går kl 1705 så vi har god tid.

Sandsøya tilbyr gode muligheter for terrengsykling både på topper med tekniske klatringer og flotte stipartier. Vi har vært der ute før på samling og har meget god erfaring. Øya passer for alle nivåer av sykling! For detaljert program se vedlegg.
HCK kjøper inn tørrmat, drikke og middag (klubben dekker). Det er et lite kjøkken på overnattingsstedet. Vi gjør det enkelt med papp, ferdigoppskjært brød, osv. Ansvar for dekking av bord og fremsetting av mat fordeles på de voksne som er med på turen og ikke har treneransvar for gruppene. Egen plan for dette lages etter påmeldingsfristen på onsdag.
Det blir mulighet for et butikkbesøk på lørdag for kjøp av snacks. Hver rekrutt kan ha med inntil kr 100,- til dette formål. I tillegg må rekruttene ha med seg penger til å  dekke fergetur t/r (4 strekninger  a` ca kr 20,-) til sammen kr 100,-.

(Overnatting voksne på Kick-off terreng Sandsøy 23-25 mai: Bo-og aktivitetssenteret er et ekstratilbud i tillegg til skolen. Dette må dekkes av den enkelte i tillegg til påmeldingsavgiften. Pris kr 200,- pr hode pr natt i dobbeltrom. Ønsker du enerom kr 400,- pr natt. Alle her må ha med enten sovepose eller sengetøy selv. Dere står likevel fritt til å bo sammen med resten på skolen uten ekstrakostnad. Ønsker du plass her så bookes det skriftlig til Kristina Hegrum ifm påmelding. Betaling skjer kontant sammen med påmeldavg ved oppmøte på fergeleie på Stornes. Førstemann-til-mølla-prinsippet.)
Velkommen til treningssamling med Harstad Cykleklubb
Hilsen
Trenerteamet i HCK.