Leon Sport Cup/ tirsdagsrittene for 2016 er i gang

TIRSDAGSRITT - DELTA OG VINN FINE PREMIER FRA LEON SPORT

TIRSDAGSRITT - DELTA OG VINN FINE PREMIER FRA LEON SPORT

Nå er det straks klart for andre utgave av Leon sport cup. Vi starter førstkommende tirsdag (26.04) med landevei fellesstart med start og mål på Åsegarden (med klokka). Vi legger som vanlig opp til fire grupper slik at alle skal finne noen på ca samme nivå å sykle sammen med og ønsker man en ekstra utfordring kan man prøve seg i raskere gruppe. Gruppene har forskjellig starttidspunkt slik at man kommer ca samtidig til mål.

Gruppe 1 er en forlengelse av mandagsrunden der man sykler sammen hele veien til Kasfjord. Fra der er det fri fart til mål. Estimert tid på denne gruppen er 1:45 - 2 t.
Start: 17:40

Gruppe 2 kjører sammen til parkeringsplassen på Kvæfjordeie. Fra der er det fri fart og førte mann/ kvinne til mål. 
Estimert tid er 1:30 - 1:45 t.
Start 17:50

Gruppe 3 er det full fart fra start. 
Estimert tid er 1:20 - 1:30 t.
Start 18:00

Gruppe 4 er det full fart fra start. 
Estimert tid er rundt 1:15t.
Start 18:05

  • Husk å møte opp minimum 15 min før start på de aktuell gruppe.
  • Rekrutter under 14 år skal ha følge av en ansvarlig voksen.

Vi prøver oss med elektronisk tidtaking i årets Leon Cup. Det betyr at du som har, kan bruke din egen emit-brikke. Du vil også lette etterarbeidet med å melde deg på før start. Påmeldingen er åpen nå og helt fram til kl.: 17:59 på tirsdag.

Påmeldingen til tirsdagens ritt - 26.04 - finner du her: https://registrering.eqtiming.no/?EventUID=25309
Det er selvfølgelig også mulig å melde seg på i Åsegarden før rittet, men det er fint om du gjør det på nett. Les informasjonen som ligger på påmeldingssiden. Dersom du planlegger å sykle er det bare å melde seg på. Det er lettere for oss å endre pulje eller sette DNS på en som er påmeldt enn å skrive inn nye deltakere etterpå. Sees vi for fredelig kappestrid på tirsdag?

Vi oppdaterer med flere datoer fortløpende, og anbefaler dere å følge med på facebookgruppen vår for å være oppdatert! Leon sport cup er en videreføring av tidligere treningsritt og styret håper at endringene vil føre til at flere ønsker å delta!