Treningssamling på Sandsøya 27. - 29. mai 2016

Treningssamling Sandsøya 2016

 

Harstad Cykleklubb inviterer alle klubbens medlemmer til treningssamling på Sandsøy fredag 27. til 29. mai.

Vi leier Sandsøya skole og overnatting skjer på medbragte madrasser el reisesenger i gymsalen, og i klasserom. Her serveres også frokost, lunsj (hvis ikke lunsj ute), og kveldsmat. Middag spiser vi på Sanitetshuset, som ligger et par hundre meter fra skolen.

Det vil også i år, være et tilbud om overnatting på Sanitetshuset i egne hytter for kr 400,- pr rom, pr natt (kr 50 ekstra for sengetøy per pers og kr 50 for vask). Dette gjelder for inntil 3 personer. Blir det 4 på rommet betales kr 50 ekstra pr døgn.

Det er også mulighet for å slå opp telt, eller sette campingbil/ campingvogn utenfor skolen.

Det vil legges opp til 2-3 økter per dag, for hver av gruppene fra ca 6 – 16 år med sine trenere. Voksne/ foreldre er også hjertelig velkommen til å delta på trening!

NYTT AV ÅRET: Hvis været tillater det, vil det blir tur for de eldste rekruttene til Bjarkøya for sykling på lørdagen.

Oppmøte fredag 27. mai på Stornes kai i god tid før fergeavgang kl 15.30 slik at dere kan registrere dere hos reiseleder Ole MortenTunes og betaling av egenandel. Bagasje lastes over på biler som kjører utover, og de som ønsker kan sykle (11 km lett sykling på asfalt) over Grytøya. De som ikke sykler må selv ordne med transport over Grytøya. Ferga ut til Sandsøy går kl 1705, så vi har god tid.

Vi er tilbake ca kl 1705 igjen på søndag på Stornes og barna må hentes her.

Egenandel på tur med overnatting er kr 100,- for barn under 18 år, og 200,- for voksen. I tillegg kommer penger til fergebillett tur/retur Sandsøy. Husk kontanter!

De barna som reiser uten foreldre må være 13 år eller eldre, og være i stand til å ta vare på seg selv mht påkledning, søvn, stell etc.  Hvis barn under 13 år reiser alene må de ha avtale med annen voksen om tilsyn/ansvar.

Sandsøya tilbyr gode muligheter for terrengsykling, både på topper med tekniske
klatringer og flotte stipartier.

Detaljert program kommer uka før samlinga.

Evt spørsmål kan rettes til omtunes@online.no

 

PÅMELDING INNEN ONSDAG 25. MAI TIL EPOST: hmunkvold@ymail.com. Spesifiser navn, alder og hvilke dager dere vil delta, samt hvor dere vil overnatte. Påmelding er gyldig når innbetalt egenandel og evt ekstra overnatting etter ønske er betalt inn på klubbkontonr: 4730. 06.16298.

Det vil også være mulighet til å betale på Stornes kai før avreise. Vi tar kun kort!

Dette er også en fin tur for hele familien.

Velkommen alle sammen!

Hilsen Trenerteamet i HCK.