Arctic Race Challenge
9. august i Harstad

I samarbeid med Arctic Race of Norway arrangerer Harstad Cykleklubb et mosjonsritt på formiddagen samme dag som lagpresentasjonen er på Torvet i Harstad.

Du kan velge mellom den klassiske Kvæfjordrunden på ca 50 km, eller en kortere lokalløype på 17 kilometer. Begge løypene blir rike på opplevelser, og vi lover å sørge for mat, drikke, sykkelslanger og underholdning underveis!

Rittet starter onsdag 9. august FRA kl 14 med åpen start frem til kl 1530 (for lang løype) og kl 1630 (for kort løype). Start og mål er lagt til Harstad sentrum, gågata utenfor Sparebank1.

Vi utfordrer gamle og unge til å delta. Forrige Challenge mønstret deltagere over på over 80 år som fullførte med glans! Det blir lagt til rette for å melde på lag og grupper, og om ønskelig kan dere kjøre samlet ut på ønsket tidspunkt med litt ekstra oppmerksomhet på start.

Sekretariat for uthenting av startnr og etteranmelding: Samme sted som start - Harstad sentrum - fra kl. 13 - 15.30.

Løpende oppdatering om Challenge finner du på arrangementets egen facebookside.

Kontingent Arctic Race of Norway Challenge:

Kort runde 17 km: 50,- for 0-14år og 100,- fra 15 år pluss lisens/ forsikring. 200,- for familie inntil 2 voksne og 2 barn. For Familiepåmelding, velg: "Meld på meg selv og andre" ved påmelding på nett.

Lang runde 50 km: 100 for 0-14år og 200,- fra 15 år pluss lisens/ forsikring. 400,- for familie inntil 2 voksne og 2 barn. For Familiepåmelding, velg: "Meld på meg selv og andre" ved påmelding nå nett. Engangslisens til forbundet utgjør kr.: 50,- per pers. Har du aktiv lisens kan denne benyttes.

ENGLISH FOLLOW:

Ride the Arctic! The day before the first stage of the Arctic Race of Norway you can join the locals for a great sportif in spectacular surroundings. The race starts and finish in the ARoN host city Harstad, in perfect timing for the team presentation. Choose between a 50k and a17k course, both with excellent service in the course. Food, drinks, and music, in addition to the most breathtaking arctic scenery.

Arctic Race of Norway Challenge dreier seg om sykkelglede!