Arctic Race Challenge
9. august i Harstad

I samarbeid med Arctic Race of Norway arrangerer Harstad Cykleklubb et mosjonsritt på formiddagen samme dag som lagpresentasjonen er på Torvet i Harstad.

Du kan velge mellom den klassiske Kvæfjordrunden på ca 50 km, eller en kortere lokalløype på 17 kilometer. Begge løypene blir rike på opplevelser, og vi lover å sørge for mat, drikke, sykkelslanger og underholdning underveis!

Rittet starter onsdag 9. august FRA kl 14 med åpen start frem til kl 1530 (for lang løype) og kl 1630 (for kort løype). Start og mål er lagt til Harstad sentrum, gågata utenfor Sparebank1.

Vi utfordrer gamle og unge til å delta. Forrige Challenge mønstret deltagere over på over 80 år som fullførte med glans! Det blir lagt til rette for å melde på lag og grupper, og om ønskelig kan dere kjøre samlet ut på ønsket tidspunkt med litt ekstra oppmerksomhet på start.

Sekretariat for uthenting av startnr og etteranmelding: Samme sted som start - Harstad sentrum - fra kl. 13 - 15.30.

Løpende oppdatering om Challenge finner du på arrangementets egen facebookside.

Kontingent Arctic Race of Norway Challenge:

Kort runde 17 km: 50,- for 0-14år og 100,- fra 15 år pluss lisens/ forsikring. 200,- for familie inntil 2 voksne og 2 barn. For Familiepåmelding, velg: "Meld på meg selv og andre" ved påmelding på nett.

Lang runde 50 km: 100 for 0-14år og 200,- fra 15 år pluss lisens/ forsikring. 400,- for familie inntil 2 voksne og 2 barn. For Familiepåmelding, velg: "Meld på meg selv og andre" ved påmelding nå nett. Engangslisens til forbundet utgjør kr.: 50,- per pers. Har du aktiv lisens kan denne benyttes.

ENGLISH FOLLOW:

Ride the Arctic! The day before the first stage of the Arctic Race of Norway you can join the locals for a great sportif in spectacular surroundings. The race starts and finish in the ARoN host city Harstad, in perfect timing for the team presentation. Choose between a 50k and a17k course, both with excellent service in the course. Food, drinks, and music, in addition to the most breathtaking arctic scenery.

Arctic Race of Norway Challenge dreier seg om sykkelglede!

Harstad Sparebank gjør barnekarusellen gratis!

Alle sykkelglade barn kan glede seg til onsdag 14. juni klokken 1800, for da er det  første ettermiddag med HCK Barnekarusell 2017! Klubbens generalsponsor Harstad Sparebank setter stor pris på dette arrangementet og det er deres velvilje som gjør det mulig for oss å tilby denne sykkelfesten gratis for alle barn mellom 0-12 år!

Ennå ikke meldt deg på? Det er ikke for sent! Forhåndspåmelding gjør du ved å følge linken nedenfor.
Forhåndspåmeldingen stenges onsdag 14. juni kl. 10.00. Deretter vil det være mulig å melde seg på i sekretariatet - men kom i god tid før kl. 18.00

Bildet: Maria Normann Nyheim fra HCK og Frank Kulseng fra Harstad Sparebank ser fram til å ta imot alle som stiller til start i Blåbærhaugen Sykkelpark! Vi sees!

Vårens kick-off
Mekkekveld og gode tilbud på Salminen Bil

Harstad Cykleklubb inviterer i samarbeid med Salminen Bil til en vårlig kick off på sykkelsesongen 2017! Her blir det variert innhold med både "faglig" input og gode muligheter for å slå av en trivelig (sykkel)prat med gamle og nye sykkelvenner!

Vi planlegger både mekkeverksted og gjenbrukstorg, og HCK ønsker spesielt å oppfordre dere allerede nå om å sjekke om dere har sykler/sykkelutstyr/klær/sko/deler etc som dere ikke lenger har bruk for og som dere ønsker å selge, bytte eller gi bort. Mer info om opplegget kommmer :)


Foreløpig program for kvelden:
18:00 Velkommen ved Hege/Salminen
18:05 «Presidenten» i HCK presenterer kveldens og sesongens planer
18:15 Mekkekurs ved Leon
18:45 Tips om tilpasning av sykkel til rytter
18:45-20:00
- Gjenbrukstorg med bytte, kjøp og salg av sykkelutstyr
- Mekkeverksted
- Salsgbod ved Leon Sport
- Støtte til justering/inntilling egen sykkel
- HCK trenerteamet tilgjengelig for spørsmål om sesongens treningsopplegg
20:00 Trekking av flotte gaver fra Leon Sport og Salminen på "inngangsbilletten" som alle får utdelt ved ankomst

Servering: Kaffe, brus og kaker

Sett av datoen allerede nå:) Lik og del gjerne arrangementet. Alle som har lyst til å være med på dette er hjertelig velkommen (man må ikke være medlem i HCK) :)

Les mer på: facebook

 

HCK i ny drakt. Velkommen til prøving 16.-17. mars!

Kjære medlemmer, og kommende medlemmer.
Harstad Cykleklubb er i forhandling av nye sponsoravtaler for sesongen 2017-19, og har i den anledning endret drakt og design for all HCK-bekledning.
Vi har tegnet en meget gunstig sponsor- og samarbeidsavtale med Leon Sport og Spiuk, som vil forhandle og levere alt av HCK-klær for kommende tre år.

Prøving av størrelser og kvalitet

Klubbmedlemmer inviteres til å få prøve størrelser, se på ulike kvaliteter og produkter før bestilling, førstkommende torsdag og fredag den 16. og 17. mars, på Scandic hotel mellom kl 18 og kl 21 begge dager. Her vil du kunne bestille direkte fra leverandør Spiuk, og leveringstid vil være ca 5 uker (kanskje tidligere).

Her vil det også være mulighet for å prøve, og bestille sko, briller og hjelm i samme HCK-design til 30 % rabatt av ordinær pris disse to dagene!!

Snart begynner sesongen for fullt!
Her er drakten for kommende tre sesonger
Sponsorlogoer på bilder er IKKE gjeldende for 2017-19. Disse er IKKE endelig ferdigforhandlet.

Vell møtt!
Mvh Styret

Til Italia med
Harstad Sparebank
og Stamina

25. mai - 1. juni 2017 drar Stamina Nord og Harstad Sparebank, i samarbeid med Harstad Cykleklubb og Expa, i gang en tur for nettopp DEG. Vi skal på en opplevelsesrik sykkeltur i Italia! Hensikten her er at alle som er glad i aktivitet kan delta.

Prioriteten går til de som er kunder i Harstad sparebank, medlemmer i Stamina eller Harstad Cykleklubb, men vi satser på å få plass til alle som vil.

PS! Harstad Cykleklubb sin generalsponsor, Harstad Sparebank, trekker ut èn gratis tur for den som er både totalkunde og medlem i HCK. Trekning er blant de påmeldte på turen. 

Les mer om turen på expa.no/StaminaogHarstadSparebank

Du kan også følge oss på facebook.com/sykkelitalia

Bli medlem!

Hadde det ikke vært deilig å starte 2017 sammen med oss i Harstad Cykleklubb? Vi er Nord-Norges største sykkelklubb (!), med beliggenhet i sykkelbyen i nord. Våre medlemmer er i alle aldre og fasonger, og med en ganske jevn fordeling på begge kjønn. Felles for oss alle er at vi liker å sykle, vi liker å snakke om sykling, vi liker å gjøre ting sammen med andre som liker det samme som oss, og vi liker å være med på å gjøre Harstad til en enda bedre sykkelby!

For innmelding i HCK, send en e-post til kasserer@harstad-cykleklubb.no.
Oppgi følgende:

 • Navn
 • Fødselsdato
 • E-post
 • Mobilnummer
 • Adresse
 • Postnummer/-sted
 • Type medlemskap (se under KONTINGENT)
 • Andre opplysninger, f.eks. navn og fødselsdato på øvrige personer ved familiemedlemskap

Kontingent

Enkeltmedlem 0 - 12 år: 200,-
Enkeltmedlem 13 - 19 år: 400,-
Enkeltmedlem 20 år og eldre: 500,-
Familiemedlemsskap: 900,-
Personer som melder seg inn i tiden 1/9 - 31/12 betaler kr. 100,- som kontingent frem til årsskiftet.

Medlemsfordeler

 • Sykkelpriser på Scandic Hotel Harstad
 • Meget gode priser på nybil hos Salminen Bil A/S. Oppgi medlemsskap. HCK får 1000,- per solgte nybil!
 • Spesialpris hos Stamina for medlemmer av HCK med aktiv lisens i NCF, kr 330,- pr mnd
 • 15% rabatt på sykler og utstyr hos Leon Sport
 • 48 timers garanti hos Aktiv Fysioterapi og manuellterapi. Gunstige priser på laktattester og makspulstest.

Lisens

Info og bestilling av lisens finner du på Norges Cykleforbunds nettside

Leon Sport Cup/ tirsdagsrittene for 2016 er i gang

TIRSDAGSRITT - DELTA OG VINN FINE PREMIER FRA LEON SPORT

TIRSDAGSRITT - DELTA OG VINN FINE PREMIER FRA LEON SPORT

Nå er det straks klart for andre utgave av Leon sport cup. Vi starter førstkommende tirsdag (26.04) med landevei fellesstart med start og mål på Åsegarden (med klokka). Vi legger som vanlig opp til fire grupper slik at alle skal finne noen på ca samme nivå å sykle sammen med og ønsker man en ekstra utfordring kan man prøve seg i raskere gruppe. Gruppene har forskjellig starttidspunkt slik at man kommer ca samtidig til mål.

Gruppe 1 er en forlengelse av mandagsrunden der man sykler sammen hele veien til Kasfjord. Fra der er det fri fart til mål. Estimert tid på denne gruppen er 1:45 - 2 t.
Start: 17:40

Gruppe 2 kjører sammen til parkeringsplassen på Kvæfjordeie. Fra der er det fri fart og førte mann/ kvinne til mål. 
Estimert tid er 1:30 - 1:45 t.
Start 17:50

Gruppe 3 er det full fart fra start. 
Estimert tid er 1:20 - 1:30 t.
Start 18:00

Gruppe 4 er det full fart fra start. 
Estimert tid er rundt 1:15t.
Start 18:05

 • Husk å møte opp minimum 15 min før start på de aktuell gruppe.
 • Rekrutter under 14 år skal ha følge av en ansvarlig voksen.

Vi prøver oss med elektronisk tidtaking i årets Leon Cup. Det betyr at du som har, kan bruke din egen emit-brikke. Du vil også lette etterarbeidet med å melde deg på før start. Påmeldingen er åpen nå og helt fram til kl.: 17:59 på tirsdag.

Påmeldingen til tirsdagens ritt - 26.04 - finner du her: https://registrering.eqtiming.no/?EventUID=25309
Det er selvfølgelig også mulig å melde seg på i Åsegarden før rittet, men det er fint om du gjør det på nett. Les informasjonen som ligger på påmeldingssiden. Dersom du planlegger å sykle er det bare å melde seg på. Det er lettere for oss å endre pulje eller sette DNS på en som er påmeldt enn å skrive inn nye deltakere etterpå. Sees vi for fredelig kappestrid på tirsdag?

Vi oppdaterer med flere datoer fortløpende, og anbefaler dere å følge med på facebookgruppen vår for å være oppdatert! Leon sport cup er en videreføring av tidligere treningsritt og styret håper at endringene vil føre til at flere ønsker å delta!