Terreng-KICK OFF 2015, SANDSØYA 29.-31. MAI

TERRENG-KICK OFF // treningssamling på Sandsøy 29.-31. mai. 

Harstad Cykleklubb inviterer til treningssamling for store og små!

Harstad Cykleklubb inviterer alle klubbens medlemmer, store og små til TERRENG-KICK OFF treningssamling på Sandsøy, helgen 29. mai til 31. mai 2015. Sandsøya tilbyr gode muligheter for terrengsykling både på topper med tekniske klatringer og flotte stipartier. Vi har vært der ute før på samling og har meget god erfaring. Øya passer for alle nivåer av sykling! Ifjor var vi over 50 med stort og smått! Overnatting på skole, Sanitetshus eller telt/camingvogn/bobil.


GENERELL INFO HCK TERRENG-KICK OFF, SANDSØYA 29-31 mai 2015.
HCK inviterer alle fra 6 - 80 år på Kick-off samling for terreng på Sandsøy.
Overnatting vil skje på Sandsøy skole som i fjor. Vi har også i år et tilbud om overnatting på Sanitetshuset, et par hundre meter fra skolen, til kr 400,- pr rom pr natt (kr 50 extra for sengetøy pr hode og kr 50 for vask). Dette gjelder inntil 3 personer. Blir det 4 på rommet betales kr 50 ekstra pr døgn. I fjor lå alle utenom et par stykker på skolen. Det blir også mulig og slå opp telt eller bruke campingbil eller campingvogn. All måltider skjer i regi av HCK.
 
PÅMELDING TIL EPOST:INGRID@STMU.NO INNEN SØNDAG 24. MAI. 
Spesifiser navn, alder og hvilke dager dere vil delta, samt hvor dere vil overnatte. Påmelding er gyldig når innbetalt egenandel og evt extra overnatting etter ønske er betalt inn på klubbkontonr: 4730.06.16298
 
Oppmøte på Stornes i god tid før fergeavgang kl 1530, slik at dere kan registrere dere hos reiseleder Ole Morten Tunes. Bagasje lastes over på biler som kjører utover og de som ønsker kan sykle (11 km lett sykling). De som ikke sykler, må selv ordne seg med transport over Grytøya. Ferga ut til Sandsøy går kl 1705, så vi har god tid. De barna som reiser ut dit uten foreldre må være 13 år eller eldre og være istand til å ta vare på seg selv mht påkledning, søvn, stell etc. Hvis barn under 13 år reiser alene må de ha avtale med annen voksen om tilsyn/ ansvar. Vi er tilbake kl 1705 igjen på søndag på Stornes og barna hentes der. Det er mulig og delta på en eller to av dagene også, men eller uten overnatting. 
Egenandel på tur med overnatting er kr 200,- og familie på 3 el flere kr 500,-. Kun deltagelse en dag uten overnatting kr 100,-. Klubben dekker fergebillett for barn u/18 år tur/retur Sandsøy.
 
Sandsøya tilbyr gode muligheter for terrengsykling både på topper med tekniske klatringer og flotte stipartier. Vi har vært der ute før på samling og har meget god erfaring. Detaljert program kommer uka før samlinga.
Evt spørsmål kan rettes til omtunes@online.no.
 
Hilsen
Trenerteamet og Styret i HCK.