Vil DU oppleve Arctic Race fra innsiden?

Arctic Race ønsker å bygge opp kompetanse lokalt i landsdelen. DU kan bli en del av et team på 10 voksne personer fra klubben som får følge rittet i fem dager. 

Kost, losji og reise dekkes av ARN. Arbeidet vil primært være knyttet til arenarigging, og vi vil også få tilgang til arenagjerder o.l. til våre egne arrangement. I tillegg vil klubben motta en sum fra ARN for bistanden. Arbeidet vil ledes av personer fra ASO, som gjør tilsvarende oppgaver i Tour de France og andre World tour ritt.

ARN ønsker også å utvikle 1 nøkkelperson fra hver klubb for å kunne bli selvstendige arbeidsledere under Arctic Race. Disse vil bli gitt egen opplæring. Første opplæring skjer over 4 dager under gjennomføringen av World Tour rittet Critèrium Du Dauphinè i Frankrike (10-14 juni). Avreise fra Nord- Norge om morgenen torsdag 10. Juni, og retur til søndag 14. Juni.

Harstad CK, som en av fire inviterte klubber i Norge-Norge inviteres til å stille med 10 personer. Om du er interessert i en utvidet rolle, og tur til Frankrike, så meld fra om det. Det forutsettes at du kan bidra i tidsrommet 13-16 august i år. Først til mølla! 

Interesserte kan kontakte Maria Nyheim på telefon 91887020, eller mail: maria.n.nyheim@gmail.com snarest.

 

Her får du virkelig føle på pulsen på en av verdens tøffeste ritt. Teamet reiser sammen med lag og media, og du blir en del av et unikt miljø. Litt av et circus!

 

Mvh Styret