Årsmøte 28.03.2019

Kjære sykkelvenner!! Dette vil du ikke gå glipp av!
Harstad Cykleklubb inviterer med dette til tidenes årsmøte med medlemskveld, torsdag 28. mars kl 18-20 i Nordic Hall!

Dette blir en svært spennende kveld med bl.a:
- Presentasjon av våre spenstige planer for Blåbærhaugen Sykkelpark. Velosolutions forteller om anlegget de skal bygge, og hvilke fantastiske muligheter verdens nordligste sykkelpark kan gi oss fremover. 
- Lansering av ny HCK logo og nytt drakt-design! Det åpnes for forhåndsbestilles til svært gustige priser, delvis sponset av HCK og Sparebanken 68´NORD.
- Sponsor-stands 
- Årsmøte hvor bl.a. vedtak om finansiering av Blåbærhaugen sykkelpark og et ellers meget ekspansivt budsjett blir fremlagt.
Sist, men ikke minst blir det trekning av en en helt fantastisk premie blant fremmøtte betalende HCK medlemmer over 18 år: EN GRATIS BILLETT TIL ÅRETS ITALIATUR i regi HCK/Sparebanken 68*NORD/Stamina til en verdi av hele 19.000 NOK!! Billetten sponses av vår generalsponsor Sparebanken 68*NORD!!! https://expa.no/staminaogharstadsparebank19… 
Alle er velkommen - både dere som er medlemmer i HCK og dere som ikke (enda) er det! Ta med unger, tanter, besteforeldre og gubben og kom! Vil du være med i trekning av Italiabillett, er det fortsatt mulig å melde seg inn i HCK i tide: http://www.harstad-cykleklubb.no/bli-medlem 


Kommer du??!! Fint om du svarer under, så får vi litt oversikt ifth bestilling av mat! 
https://www.facebook.com/events/802711143413016/