Harstad Enduro - nytt tilbud

"Harstad Enduro" er en undergruppe av Harstad Cycleklubb. Formålet er å samle og inkludere terrengsyklister med et bias mot opplevelser, action og spenning i et samlende sportslig tilbud. Én by, én sykkelklubb! Alle, medlemmer eller ikke, er velkommen til å være med på ukentlige turer eller treninger. Mer info kommer før sesongstart.

Det var full fres på Kick-off og nesten 160 ble medlem av Harstad Enduro på facebook på under 2 døgn! Det viser at Enduro er et ønsket tilbud. Neste på arbeidslista nå er å terminfeste et enduroritt i Harstad. Tips for vinteren: hold deg oppdatert på facebook, det er der de gode diskusjonene legger lista for neste sykkelsesong!

enduro harstad.jpg

Bildet er tatt på Storhornet en vakker sommerdag, da bladet terrengsykkel besøkte Harstad for å skrive om syklingen her. Syklister er Finn Roar Kuntze  og Anders Røkenes. Foto: Sjur Melsaas