HCK i ny drakt. Velkommen til prøving 16.-17. mars!

Kjære medlemmer, og kommende medlemmer.
Harstad Cykleklubb er i forhandling av nye sponsoravtaler for sesongen 2017-19, og har i den anledning endret drakt og design for all HCK-bekledning.
Vi har tegnet en meget gunstig sponsor- og samarbeidsavtale med Leon Sport og Spiuk, som vil forhandle og levere alt av HCK-klær for kommende tre år.

Prøving av størrelser og kvalitet

Klubbmedlemmer inviteres til å få prøve størrelser, se på ulike kvaliteter og produkter før bestilling, førstkommende torsdag og fredag den 16. og 17. mars, på Scandic hotel mellom kl 18 og kl 21 begge dager. Her vil du kunne bestille direkte fra leverandør Spiuk, og leveringstid vil være ca 5 uker (kanskje tidligere).

Her vil det også være mulighet for å prøve, og bestille sko, briller og hjelm i samme HCK-design til 30 % rabatt av ordinær pris disse to dagene!!

Snart begynner sesongen for fullt!
Her er drakten for kommende tre sesonger
Sponsorlogoer på bilder er IKKE gjeldende for 2017-19. Disse er IKKE endelig ferdigforhandlet.

Vell møtt!
Mvh Styret

Til Italia med Harstad Sparebank og Stamina

25. mai - 1. juni 2017 drar Stamina Nord og Harstad Sparebank, i samarbeid med Harstad Cykleklubb og Expa, i gang en tur for nettopp DEG. Vi skal på en opplevelsesrik sykkeltur i Italia! Hensikten her er at alle som er glad i aktivitet kan delta.

Prioriteten går til de som er kunder i Harstad sparebank, medlemmer i Stamina eller Harstad Cykleklubb, men vi satser på å få plass til alle som vil.

PS! Harstad Cykleklubb sin generalsponsor, Harstad Sparebank, trekker ut èn gratis tur for den som er både totalkunde og medlem i HCK. Trekning er blant de påmeldte på turen. 

Les mer om turen på expa.no/StaminaogHarstadSparebank

Du kan også følge oss på facebook.com/sykkelitalia

Bli medlem!

Hadde det ikke vært deilig å starte 2017 sammen med oss i Harstad Cykleklubb? Vi er Nord-Norges største sykkelklubb (!), med beliggenhet i sykkelbyen i nord. Våre medlemmer er i alle aldre og fasonger, og med en ganske jevn fordeling på begge kjønn. Felles for oss alle er at vi liker å sykle, vi liker å snakke om sykling, vi liker å gjøre ting sammen med andre som liker det samme som oss, og vi liker å være med på å gjøre Harstad til en enda bedre sykkelby!

For innmelding i HCK, send en e-post til kasserer@harstad-cykleklubb.no.
Oppgi følgende:

  • Navn
  • Fødselsdato
  • E-post
  • Mobilnummer
  • Adresse
  • Postnummer/-sted
  • Type medlemskap (se under KONTINGENT)
  • Andre opplysninger, f.eks. navn og fødselsdato på øvrige personer ved familiemedlemskap

Kontingent

Enkeltmedlem 0 - 12 år: 200,-
Enkeltmedlem 13 - 19 år: 400,-
Enkeltmedlem 20 år og eldre: 500,-
Familiemedlemsskap: 900,-
Personer som melder seg inn i tiden 1/9 - 31/12 betaler kr. 100,- som kontingent frem til årsskiftet.

Medlemsfordeler

  • Sykkelpriser på Scandic Hotel Harstad
  • Meget gode priser på nybil hos Salminen Bil A/S. Oppgi medlemsskap. HCK får 1000,- per solgte nybil!
  • Spesialpris hos Stamina for medlemmer av HCK med aktiv lisens i NCF, kr 330,- pr mnd
  • 15% rabatt på sykler og utstyr hos Leon Sport
  • 48 timers garanti hos Aktiv Fysioterapi og manuellterapi. Gunstige priser på laktattester og makspulstest.

Lisens

Info og bestilling av lisens finner du på Norges Cykleforbunds nettside

Leon Sport Cup/ tirsdagsrittene for 2016 er i gang

TIRSDAGSRITT - DELTA OG VINN FINE PREMIER FRA LEON SPORT

TIRSDAGSRITT - DELTA OG VINN FINE PREMIER FRA LEON SPORT

Nå er det straks klart for andre utgave av Leon sport cup. Vi starter førstkommende tirsdag (26.04) med landevei fellesstart med start og mål på Åsegarden (med klokka). Vi legger som vanlig opp til fire grupper slik at alle skal finne noen på ca samme nivå å sykle sammen med og ønsker man en ekstra utfordring kan man prøve seg i raskere gruppe. Gruppene har forskjellig starttidspunkt slik at man kommer ca samtidig til mål.

Gruppe 1 er en forlengelse av mandagsrunden der man sykler sammen hele veien til Kasfjord. Fra der er det fri fart til mål. Estimert tid på denne gruppen er 1:45 - 2 t.
Start: 17:40

Gruppe 2 kjører sammen til parkeringsplassen på Kvæfjordeie. Fra der er det fri fart og førte mann/ kvinne til mål. 
Estimert tid er 1:30 - 1:45 t.
Start 17:50

Gruppe 3 er det full fart fra start. 
Estimert tid er 1:20 - 1:30 t.
Start 18:00

Gruppe 4 er det full fart fra start. 
Estimert tid er rundt 1:15t.
Start 18:05

  • Husk å møte opp minimum 15 min før start på de aktuell gruppe.
  • Rekrutter under 14 år skal ha følge av en ansvarlig voksen.

Vi prøver oss med elektronisk tidtaking i årets Leon Cup. Det betyr at du som har, kan bruke din egen emit-brikke. Du vil også lette etterarbeidet med å melde deg på før start. Påmeldingen er åpen nå og helt fram til kl.: 17:59 på tirsdag.

Påmeldingen til tirsdagens ritt - 26.04 - finner du her: https://registrering.eqtiming.no/?EventUID=25309
Det er selvfølgelig også mulig å melde seg på i Åsegarden før rittet, men det er fint om du gjør det på nett. Les informasjonen som ligger på påmeldingssiden. Dersom du planlegger å sykle er det bare å melde seg på. Det er lettere for oss å endre pulje eller sette DNS på en som er påmeldt enn å skrive inn nye deltakere etterpå. Sees vi for fredelig kappestrid på tirsdag?

Vi oppdaterer med flere datoer fortløpende, og anbefaler dere å følge med på facebookgruppen vår for å være oppdatert! Leon sport cup er en videreføring av tidligere treningsritt og styret håper at endringene vil føre til at flere ønsker å delta!

Trening for rekrutter, terreng og landevei 2016

Har du lyst til å begynne å sykle? Hiv deg med oss på trening! Du trenger ikke melde deg inn i klubben med engang. Vi har kapasitet og ønsker oss flere rekrutter på treningene våre!

Sykkelsesongen 2016 er i gang og vi starter med første sykkeltrening utendørs onsdag 27. april på Stangnes friidrettsbane.

Gruppe 1 (ca 6-8 år): Onsdager ute fra 27. april. Oppmøtested: Stangnes friidrettsbane inntil Blåbærhaugen blir snøfri. Kl 18-19. Gruppen ledes av Bjørnar Klinkenberg og Stian Storeng.

Gruppe 2 (ca 9-10 år): Onsdager ute fra 27. april. Oppmøtested: Stangnes inntil Blåbærhaugen blir snøfri. Kl. 18-19. Gruppen ledes av Charles Hansen, Anders Røkenes, Arve Jørgensen og Stian Storeng.

Gruppe 3 Møkkagjengen (ca 11-13 år): Mandag og onsdager fra 27. april. Oppmøtested: Stangnes friidrettsbane inntil Blåbærhaugen blir snøfri. Oppmøtested kan variere, info gis da direkte på epost til medlemmene. Kl. 18-19.30 begge dagene. Gruppen ledes av Trond Steinar Myrland og Stian Evensen

Gruppe 4 Team SKY jr. (ca 14 år+): Mandag og onsdager fra 27. april. Oppmøtested: Stangnes friidrettsbane inntil Blåbærhaugen blir snøfri. Oppmøtested kan variere, info gis da direkte på epost til medlemmene. Kl 18.30-20 begge dagene. Gruppen ledes av Ole Morten Tunes, Ulf Uri og Tor Dysterud

Ungdomsgruppe (Landevei):

- Mandager kl 18.30 på Shell Bergseng, Mandagsrunden.                                                 

- Tirsdager kl 17.40 Leon Sport Cup, se eget oppsett for oppmøtested og tidspunnkt.         

- Onsdager kl 18.30 på Shell Bergseng, rolig tur, evt tempotrening teknisk       

- Torsdager kl 19.00 på Stangnes friidretttsbane, løping intervall. Sykle til/ fra rolig tur. Husk løpesko.

Gruppen ledes av Arve Jørgensen og Bjørn Erik Olsen

Hjelm er påbudt på all trening i regi av Harstad Cykleklubb. Vi anbefaler også alle barn og ha med drikkeflaske, hansker og varme klær etter forholdene.

Vi håper så mange som mulig ønsker å stille på fellestreningene i regi av HCK

Velkommen alle barn og unge!

Med vennlig hilsen Trenerteamet HCK

Treningssamling på Sandsøya 27. - 29. mai 2016

Treningssamling Sandsøya 2016

 

Harstad Cykleklubb inviterer alle klubbens medlemmer til treningssamling på Sandsøy fredag 27. til 29. mai.

Vi leier Sandsøya skole og overnatting skjer på medbragte madrasser el reisesenger i gymsalen, og i klasserom. Her serveres også frokost, lunsj (hvis ikke lunsj ute), og kveldsmat. Middag spiser vi på Sanitetshuset, som ligger et par hundre meter fra skolen.

Det vil også i år, være et tilbud om overnatting på Sanitetshuset i egne hytter for kr 400,- pr rom, pr natt (kr 50 ekstra for sengetøy per pers og kr 50 for vask). Dette gjelder for inntil 3 personer. Blir det 4 på rommet betales kr 50 ekstra pr døgn.

Det er også mulighet for å slå opp telt, eller sette campingbil/ campingvogn utenfor skolen.

Det vil legges opp til 2-3 økter per dag, for hver av gruppene fra ca 6 – 16 år med sine trenere. Voksne/ foreldre er også hjertelig velkommen til å delta på trening!

NYTT AV ÅRET: Hvis været tillater det, vil det blir tur for de eldste rekruttene til Bjarkøya for sykling på lørdagen.

Oppmøte fredag 27. mai på Stornes kai i god tid før fergeavgang kl 15.30 slik at dere kan registrere dere hos reiseleder Ole MortenTunes og betaling av egenandel. Bagasje lastes over på biler som kjører utover, og de som ønsker kan sykle (11 km lett sykling på asfalt) over Grytøya. De som ikke sykler må selv ordne med transport over Grytøya. Ferga ut til Sandsøy går kl 1705, så vi har god tid.

Vi er tilbake ca kl 1705 igjen på søndag på Stornes og barna må hentes her.

Egenandel på tur med overnatting er kr 100,- for barn under 18 år, og 200,- for voksen. I tillegg kommer penger til fergebillett tur/retur Sandsøy. Husk kontanter!

De barna som reiser uten foreldre må være 13 år eller eldre, og være i stand til å ta vare på seg selv mht påkledning, søvn, stell etc.  Hvis barn under 13 år reiser alene må de ha avtale med annen voksen om tilsyn/ansvar.

Sandsøya tilbyr gode muligheter for terrengsykling, både på topper med tekniske
klatringer og flotte stipartier.

Detaljert program kommer uka før samlinga.

Evt spørsmål kan rettes til omtunes@online.no

 

PÅMELDING INNEN ONSDAG 25. MAI TIL EPOST: hmunkvold@ymail.com. Spesifiser navn, alder og hvilke dager dere vil delta, samt hvor dere vil overnatte. Påmelding er gyldig når innbetalt egenandel og evt ekstra overnatting etter ønske er betalt inn på klubbkontonr: 4730. 06.16298.

Det vil også være mulighet til å betale på Stornes kai før avreise. Vi tar kun kort!

Dette er også en fin tur for hele familien.

Velkommen alle sammen!

Hilsen Trenerteamet i HCK.

Årsmøte 22. februar

 

Til medlemmer av Harstad Cykleklubb            

 

 

Det innkalles herved til Årsmøte for 2015 i Harstad Cykleklubb, mandag 22. februar.

Årsmøtet avholdes som vanlig på Scandic (Grand) Hotell Harstad kl. 19:00

Før årsmøtet gjennomføres medlemsmøte kl. 18:00 med premieutdeling for 2015-sesongen.

Vi avslutter kvelden med en liten matbit på hotellet.

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må være styret i hende, senest tirsdag 8. februar. Sakene kan sendes til post@harstad-cykleklubb.no eller btw@nof.no

 

Fullstendig saksliste med alle sakspapirer legges ut på hjemmesiden under «Om HCK» - «Dokumenter», en uke før årsmøtet (15 feb.).

Alle betalende medlemmer for 2015-sesongen av klubben kan avgi stemme ved saker. 292 medlemmer. De som ikke har betalt medlemskap for 2015 har ikke stemmerett, men kan ellers være tilstede ved årsmøtet. Man må ha fylt 15 år, samt vært medlem i minst en måned for å ha stemmerett.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret

 

 

Valgbarhet

NIFs lov og lovnorm for idrettslag inneholder bestemmelser om kjønnsfordeling og hvem som er valgbare til verv i idrettslaget.:

 

 

Lovnorm for idrettslag § 5 Kjønnsfordeling

(1) Ved valg/oppnevning av representanter til årsmøte/ting, samt medlemmer til styre, råd og utvalg mv. i NIF og NIFs organisasjonsledd skal det velges personer fra begge kjønn.

(2) Sammensetningen skal være forholdsmessig i forhold til kjønnsfordelingen i medlemsmassen, dog slik at det skal være minst to personer fra hvert kjønn der det velges eller oppnevnes mer enn 3 personer. Der det velges eller oppnevnes 3 personer eller færre skal begge kjønn være representert. Ansattes representant teller ikke med ved beregningen av kjønnsfordelingen.

(3) Idrettsstyret eller den Idrettsstyret gir fullmakt kan, når det foreligger særlige forhold, gi dispensasjon fra denne bestemmelsen. 

(4) Idrettsstyret kan gi forskrift om nærmere vilkår for dispensasjon og konsekvensene av manglende oppfyllelse av bestemmelsen.

 

Virkningen av manglende oppfyllelse av bestemmelsen

a) ved valg, skal styret innen 1 måned etter årsmøtet/tinget sende ut innkalling til ekstraordinært årsmøte/ting hvor nytt valg foretas. Dersom organisasjonsleddet ikke overholder fristen, kan Idrettsstyret/idrettskretsen pålegge organisasjonsleddet å oppfylle bestemmelsen, jf. pkt 2.2. 

        Eksisterende medlemmer i det aktuelle styret, komiteen mv blir sittende til nytt styre, komité mv. er valgt. 

        Dersom det er åpenbart at dispensasjon ville ha blitt innvilget, kan dispensasjon innvilges i etterkant. Søknad om dispensasjon må være sendt til det organ som avgjør dispensasjonssøknaden innen 14 dager etter årsmøtet/tinget. 

b) ved oppnevning av representanter, mister organisasjonsleddet det antall representanter som mangler for å oppfylle bestemmelsen.. 

c) ved oppnevning av medlemmer til styrer, råd og utvalg m.v. kan Idrettsstyret eller idrettskretsen pålegge organisasjonsleddet å foreta ny oppnevning.

 

Lovnorm for idrettslag § 6 Valgbarhet og representasjonsrett for arbeidstaker og oppdragstaker

(1) En arbeidstaker i et organisasjonsledd er ikke valgbar til verv i organisasjonsleddet eller overordnede organisasjonsledd. En arbeidstaker i et allianseidrettslag eller lag organisert av allianseidrettslaget er ikke valgbar til verv i allianseidrettslaget eller i lag organisert av samme allianseidrettslag. Tillitsvalgt som får relevant ansettelse plikter å fratre tillitsvervet, og gjeninntrer når ansettelsesforholdet opphører.

(2) En arbeidstaker i et organisasjonsledd kan ikke velges eller oppnevnes som representant til årsmøte/ting eller møte i overordnede organisasjonsledd.

(3) Første og andre ledd gjelder ikke for arbeidstaker som er spiller/utøver med kontrakt og medlemskap i laget.

(4) Bestemmelsen får tilsvarende anvendelse på person som har oppdragsavtale som i omfang kan sammenlignes med et ansettelsesforhold med organisasjonsledd.

(5) Denne bestemmelsen er ikke til hinder for at et organisasjonsledd gir de ansatte rett til å utpeke et eller flere medlemmer til organisasjonsleddets styre.

(6) Idrettsstyret eller den det gir fullmakt kan når det foreligger særlige forhold gi dispensasjon.

(7) Idrettsstyret kan gi forskrift om nærmere vilkår for dispensasjon.

 

Lovnorm for idrettslag §7 Valgbarhet og representasjonsrett for andre personer med tilknytning til organisasjonsledd

(1) En person som har en avtale med organisasjonsledd som gir vedkommende en økonomisk interesse i driften av organisasjonsleddet er ikke valgbar til verv innen organisasjonsleddet eller overordnet ledd. Det samme gjelder styremedlem, ansatt i eller aksjonær med vesentlig innflytelse i en juridisk person med økonomiske interesse i driften av organisasjonsleddet. Begrensningen gjelder ikke for styremedlem oppnevnt av organisasjonsledd. Tillitsvalgt som får en slik avtale, styreverv, ansettelse eller eierandel, plikter å fratre tillitsvervet, og gjeninntrer når forholdet opphører

(2) Person som i henhold til første ledd ikke er valgbar, kan heller ikke velges eller oppnevnes som representant til årsmøte/ting eller møte i overordnede organisasjonsledd.

(3) Idrettsstyret eller den det gir fullmakt kan når det foreligger særlige forhold, gi dispensasjon.

(4) Idrettsstyret kan gi forskrift om nærmere vilkår for dispensasjon. 2

HCK klær til sommeren bestiller du innen 14.02

Kjære alle medlemmer!

Ønsker du å sikre deg den flotte HCK-trøya eller annen sykkelbekledning til sesongstart?

Flere produkter med HCK-design.

Nå er nettbutikken åpen og det er klart for å bestille klubbklær til kommende sesong.

Neste mulighet er ikke før til sommeren.

Logg inn på teamkode her: http://www.teamorder.no/

Teamkode: harstad16

Butikken stenger 14.02 kl 23:59
Levering uke 12

Ta kontakt på post@harstad-cykleklubb.no hvis du har problemer eller andre spørsmål!

Endring for onsdagstreningene på Heggen

Trenerteamet i HCK har valgt å dele opp gruppen på onsdagene i Heggen gymsal, i to grupper.

Vi deler gymsalen i to, hvor de to yngste gruppene holder til på den ene siden (Arve Jørgensen og Stian Storeng sine barn fra ca 5 til og med 10 år), og Møkkagjengen og Team SKY jr. på den andre. Disse er fra den året du fyller 11 år og eldre. Også voksne/ foreldre som vil leke litt ballspill og trene litt styrke/ kondisjon.

Vi håper med dette at flere av de eldre rekruttene, og voksne også ønsker å være med oss på onsdagene.

Det vil være minst en ansvarlig trener på hver gruppe.

Altså, Onsdager fra kl 18 - 19.30

MØT OPP FOR EN SKIKKELIG TRENINGSØKT!

Mvh Trenerteamet HCK

HCK Sykkelfest fredag 29. januar 2016

Kjære alle sykkelvenner.

HCK inviterer til sykkelfest 29. januar på Haganbrygga.

Vi ønsker å samle sykkelglade Harstadværinger i HCK og CEFO, til fest etter en aktiv sykkelsesong. Velkommen til en flott kveld, med hyggelige sykkelvenner, god mat og underholdning!

Tid/sted: Haganbrygga fredag 29/1 2016, fra kl. 20.00

Pris: Medlemmer HCK kr 100,-. Øvrige syklister kr 400,-. Prisen inkluderer mat og underholdning. Drikke kommer i tillegg.

Påmelding: Haganbrygga kan maksimalt ta i mot 80 personer. "Først-til-mølla-prinsippet" gjelder. Bindende påmelding til kristina.hegrum@telenor.com innen 12. januar.

Med vennlig hilsen sykkelfæstkomiteen

HCK dunjakke på vintersalg

Nå kun 499,-

Nå kun 499,-

Har du ikke kommet i mål med årets julegaver enda?

Den svært så populære HCK dunjakka selges nå til julegavepris 499,- stk. Ordinært 1125,-. Jakken leveres ferdig trykt med ny HCK-logo på bryst (hjertesiden) og stor HCK-logo på rygg. Den har også fått trykt sponsorrekke med generalsponsor og hovedsponsrer på front, høyre side.

Jakken leveres i størrelse fra xxs til xxl (passer også barn), og kan prøves og kjøpes hos klubbens utstyrsansvarlig, Kristian Holm Lamo i Bergslia 1 på Bergseng. Avtale kan gjøres per telefon 97532687. Du kan betale med kort!

Jakken er svært varm og kan komprimeres. Fin å ha med i sekken feks.